Maskinexperten – Max 1h bort!

Maskinexperten – Max 1h bort!

Visa Alla Fordon

För Sarner Trading är det av yttersta vikt att våra kunder som dagligen kör Italcar skall var säkra på att deras fordon rullar utan avbrott. Våra fordon används av golfbanor, fastighetsskötare, kommuner, hotellanläggningar, campingplatser, på industriområden, i hamnar och av privatpersoner m.fl.

En viktig del i ett tryggt fordonsutnyttjande är att kunna få snabb hjälp ifall ett driftavbrott skulle inträffa. För att kunna erbjuda snabb och kvalitativ service till våra kunder har vi, i samarbete med Maskinexperten Scandinavia AB, utvecklat ett nationellt nät med servicetekniker.

Teknikerna finns över hela landet, aldrig längre än en timmas resväg från dig. Alla med lång erfarenhet av service och reparation av elfordon. Med hjälp av välutrustade servicebilar i kombination med kunskap kan uppkomma driftstörningar avhjälpas snabbt och effektivt.

Mer om vår samarbetspartner Maskinexperten finns att läsa på https://maskinexperten.com/service/

Visa Alla Fordon

Max 1h bort från din stad

Service för alla våra fordon

Läs mer om vår service

Fordon anpassade till din verksamhet

Vi skapar fordon för ert arbete

Läs om våra projekt

Eldrivna arbetsfordon för...

Hotell & Restaurang

Hotellanläggningar med park eller naturområden har ofta behov av transporter av gäster eller utrustning på anläggningens område.

Läs mer

Kommuner

Lätta elektriska arbetsfordon är till stor nytta för flera av kommunens förvaltningar.

Läs mer

Industri & Hamnar

Inne på ett hamn- eller industriområde där personal och material skall transporteras på en begränsad yta...

Läs mer

Oslagbar Service

För oss är det av yttersta vikt att våra kunder, som dagligen kör Italcar, skall var säkra på att deras fordon rullar utan avbrott. Därför har vi tillsammans med Maskinexperten skapat ett serviceprogram där vi kan erbjuda service i hela Sverige. Våra tekniker finns i hela landet och aldrig mer än en timmas resväg bort.