Kommuner

Lätta Arbetsfordon för Kommuner

Visa Alla Fordon

Lätta elektriska arbetsfordon är till stor nytta för flera av kommunens förvaltningar. Park & natur som sköter om kommunens grönytor kan med Italcars smidiga arbetsfordon ta sig fram på gång och cykelvägar för att rensa i rabatter, tömma papperskorgar och frakta bort trädgårdsavfall. Våra fordon är smalare än t.ex. en lätt lastbil och hindrar inte vägen för de som färdas på cykelbanorna. Flaket kan utrustas på på många olika vis allt för att passa verksamheten optimalt. Som tillval kan man utrusta fordonet med dragkrok och därmed öka lastförmågan och nyttan med fordonet. Eldriften är både miljövänlig och bullerfri något som är till glädje för både personal och invånare. Dessutom så är driftkostnaden mycket låg. Italcars öppna arbetsfordon passar bra in i parkmiljö där det är en fördel att enkelt komma i och ur fordonet. Dessutom finns det alltid plats för minst två personer att fördas tillsammans. Arbetsfordon med hytta passar bättre där avstånden är längre och där fordonen går i trafik och möter andra fordon. Itlacars fordon är registrerade som moped eller som motorredskap klass 2, dessa fordon får köras av personer med mopedkörkort. En stor fördel för kommunen är därmed att många av de anställda kan köra arbetsfordonen, bland annat sommaranställda ungdomar.

Visa Alla Fordon Läs Om Vår Service

Max 1h bort från din stad

Service för alla våra fordon

Läs mer om vår service

Fordon anpassade till din verksamhet

Vi skapar fordon för ert arbete

Läs om våra projekt

Eldrivna arbetsfordon för...

Hotell & Restaurang

Hotellanläggningar med park eller naturområden har ofta behov av transporter av gäster eller utrustning på anläggningens område.

Läs mer

Kommuner

Lätta elektriska arbetsfordon är till stor nytta för flera av kommunens förvaltningar.

Läs mer

Industri & Hamnar

Inne på ett hamn- eller industriområde där personal och material skall transporteras på en begränsad yta...

Läs mer

Oslagbar Service

För oss är det av yttersta vikt att våra kunder, som dagligen kör Italcar, skall var säkra på att deras fordon rullar utan avbrott. Därför har vi tillsammans med Maskinexperten skapat ett serviceprogram där vi kan erbjuda service i hela Sverige. Våra tekniker finns i hela landet och aldrig mer än en timmas resväg bort.