Hotell & Restaurang

Lätta Arbetsfordon för Hotell & Restaurang

Visa Alla Fordon

Hotellanläggningar med park eller naturområden har ofta behov av transporter av gäster eller utrustning på anläggningens område. Vad kan vara bättre än att hämta gästerna i ett miljövänligt och tystgående fordon där alla sitter bekvämt. Italcars arbetsfordon är ett uppskattat hjälpmedel för de som sköter om fastigheter och grönområdet. Flaket kan utrustas med gallersidor för att passa för skötsel av grönytor. Med en flakkåpa blir flaket istället optimerat för att frakta städmaterial, handdukar och sängkläder. Hotellets restaurang kan nyttja fordonen för transport av mat & dryck. Som tillval finns ett skåp till flaket som är framtaget specifikt för roomservice med hyllplan för att hålla brickor. I Italcars sortiment finns också fordon som är utvecklade för att köra gäster inne på hotellets område. Här finns fordon som har plats för minst 2 och upp till 8 personer.

Visa Alla Fordon Läs Om Vår Service

Max 1h bort från din stad

Service för alla våra fordon

Läs mer om vår service

Fordon anpassade till din verksamhet

Vi skapar fordon för ert arbete

Läs om våra projekt

Eldrivna arbetsfordon för...

Hotell & Restaurang

Hotellanläggningar med park eller naturområden har ofta behov av transporter av gäster eller utrustning på anläggningens område.

Läs mer

Kommuner

Lätta elektriska arbetsfordon är till stor nytta för flera av kommunens förvaltningar.

Läs mer

Industri & Hamnar

Inne på ett hamn- eller industriområde där personal och material skall transporteras på en begränsad yta...

Läs mer

Oslagbar Service

För oss är det av yttersta vikt att våra kunder, som dagligen kör Italcar, skall var säkra på att deras fordon rullar utan avbrott. Därför har vi tillsammans med Maskinexperten skapat ett serviceprogram där vi kan erbjuda service i hela Sverige. Våra tekniker finns i hela landet och aldrig mer än en timmas resväg bort.