Industri & hamnar

Lätta Arbetsfordon för Industri & hamnar

Visa Alla Fordon

Inne på ett hamn- eller industriområde där personal och material skall transporteras på en begränsad yta är ett smidigt arbetsfordon en uppskattad tillgång. Tackvare eldriften kan fordonet färdas både ute- och inomhus utan att sprida giftiga avgaser. Våra fordon är små i jämförelse med en personbil något som passar bra på industriområdet där utrymmena ofta är begränsade. Trots storleken får man med sig mycket utrustning på flaket. I det fall det finns behov av större lastyta kan man koppla på en släpvagn och därmed ökar lastförmågan. I Italcars arbetsfordon får alltid minst 2 personer plats. Därmed krävs det betydligt färre fordon än om man brukar ett fordon för en person som t.ex. en flakmoped. I sortimentet finns också fordon som lämpar sig för personaltransport med plats för flera personer. Det finns fordon som har plats för minst 2 och upp till hela 8 personer. En annan egenskap som är viktigt är att kunna ta sig i och ur fordonet på ett enkelt sätt, Italcars lätta arbetsfordon är byggda med fokus just på denna egenskap.

Visa Alla Fordon Läs Om Vår Service

Max 1h bort från din stad

Service för alla våra fordon

Läs mer om vår service

Fordon anpassade till din verksamhet

Vi skapar fordon för ert arbete

Läs om våra projekt

Eldrivna arbetsfordon för...

Hotell & Restaurang

Hotellanläggningar med park eller naturområden har ofta behov av transporter av gäster eller utrustning på anläggningens område.

Läs mer

Kommuner

Lätta elektriska arbetsfordon är till stor nytta för flera av kommunens förvaltningar.

Läs mer

Industri & Hamnar

Inne på ett hamn- eller industriområde där personal och material skall transporteras på en begränsad yta...

Läs mer

Oslagbar Service

För oss är det av yttersta vikt att våra kunder, som dagligen kör Italcar, skall var säkra på att deras fordon rullar utan avbrott. Därför har vi tillsammans med Maskinexperten skapat ett serviceprogram där vi kan erbjuda service i hela Sverige. Våra tekniker finns i hela landet och aldrig mer än en timmas resväg bort.