Campingplatsen

Lätta Arbetsfordon för Campingplatsen

Visa Alla Fordon

På campingplatsen finns ett konstant behov av att frakta personal och material inne på området. Ett smidigt elektriskt fordon är det perfekta hjälpmedlet för dessa transporter. Att använda ett fordon med elektriska framdriften ger en tyst gång som inte stör gästerna. Detta är lika uppskattat av den personal som kör fordonet. Att driva fordonet med el är bättre för miljön och dessutom betydligt billigare än att använda en förbränningsmotor. Det finns flera sätt att utrusta flaket så att det passar för verkssamhetens behov. Med ett täckt flak kan man exempelvis frakta sängkläder och handdukar utan risk för påverkan av väder. Här finns också plats för städutrustning och verktyg. Italcar har olika varianter av täkt flak. Det finns flakkåpor i plast med låsbara dörrar, det finns även kåpor i lättmetall med hyllplan, samt kapell med upprullningsbara sidor. Flaket kan även utrustas med gallersidor för att passa för skötsel av områdets trädgård och grönytor. Fordonets storlek är väl anpassat till att ta sig fram på smala vägar inne på campingområdet. De breda hjulen ger också möjlighet att köra på grönytorna.

Visa Alla Fordon Läs Om Vår Service

Max 1h bort från din stad

Service för alla våra fordon

Läs mer om vår service

Fordon anpassade till din verksamhet

Vi skapar fordon för ert arbete

Läs om våra projekt

Eldrivna arbetsfordon för...

Hotell & Restaurang

Hotellanläggningar med park eller naturområden har ofta behov av transporter av gäster eller utrustning på anläggningens område.

Läs mer

Kommuner

Lätta elektriska arbetsfordon är till stor nytta för flera av kommunens förvaltningar.

Läs mer

Industri & Hamnar

Inne på ett hamn- eller industriområde där personal och material skall transporteras på en begränsad yta...

Läs mer

Oslagbar Service

För oss är det av yttersta vikt att våra kunder, som dagligen kör Italcar, skall var säkra på att deras fordon rullar utan avbrott. Därför har vi tillsammans med Maskinexperten skapat ett serviceprogram där vi kan erbjuda service i hela Sverige. Våra tekniker finns i hela landet och aldrig mer än en timmas resväg bort.